Shtypi i Ditës dhe telefonatat në studio me Klodi Karaj, 28 Janar 2022 I Ora Juaj



Acesse: FutMarx.com
bumbet
[jetpack_subscription_form]



#oranews #klodikaraj #shtypidites

‘Ora Juaj’, emisioni ku zëri i qytetarëve dëgjohet, dhe problemi i tyre merr zgjidhje. Një format i konceptuar për ata që e kanë të pamundur të komunikojnë me institucionet. Përmes gazetarëve është bërë e mundur që shumë probleme të adresohen dhe të zgjidhjen e munguar.Emisioni transmetohet live edhe në radio 96.7 MHZ, dhe livestream në www.oranews.tv

Follow Televizionin Ora News

Website: www.oranews.tv

Youtube http://bit.ly/2DDddtL

Facebook: http://bit.ly/2RkUN4s

Instagram https://www.instagram.com/oranewstv/

Twitter https://twitter.com/OraNewsRTV

Hashtags: #Shtypi #Ditës #dhe #telefonatat #në #studio #Klodi #Karaj #Janar #Ora #Juaj


[user-submitted-posts]